REACH-kompatibilis termékek

REACH kompatibilitás

A REACH-rendelet egy európai uniós rendelet, amelynek célja, hogy az uniós vegyipar versenyképességének javítása mellett fokozza az emberi egészség és a környezet védelmét a vegyi anyagok által potenciálisan okozott kockázatokkal szemben…..A REACH-rendelet az anyagok tulajdonságaival és veszélyeivel kapcsolatos információk összegyűjtésére és értékelésére vonatkozó eljárásokat alapozza meg.
A REACH-rendelet a bizonyítás terhét a vállalatokra helyezi. A rendeletnek való megfelelés érdekében a vállalatoknak meg kell határozniuk az általuk gyártott és az EU-ban forgalmazott anyagokhoz kapcsolódó kockázatokat, és kezelniük kell azokat. Be kell mutatniuk az ECHA-ank az anyag biztonságos felhasználásának módját, és tájékoztatniuk kell a kockázatkezelési intézkedésekről a felhasználókat. /European Chemicals Agency/

A Pneucom Bt. által forgalmazott Mebra Plastik műanyagcsövek eleget tesznek ezen uniós előírásnak, és megfelelnek ezen rendeletnek. Ennek gyártói bizonylata alábbiakban megtekinthető, és letölthető.

Kapcsolatfelvétel

Amennyiben kérdése van, itt felteheti nekünk. Kollégáink hamarosan keresni fogják Önt.
Update cookies preferences