Üdvözöljük blogunkon!

Üdvözöljük blogunkon!

Ahogyan a szaktudásunkkal, termékeinkkel és árainkkal is igyekszünk az élmezőnyben maradni, úgy eljött az idő egy kis online változtatáshoz is.
Weboldal motorunk megújításával gyorsabb és átláthatóbb oldalt hoztunk létre, visszatérő látogatóinkat figyelembe véve a régi elrendezés megtartásával.
Immáron a “responsive” design-nak köszönhetően táblagépén és mobilkészülékén is kényelmesen böngészheti oldalunkat.
Továbbá integrálásra került egy új kereső motor az oldalon, melynek segítségével könnyedén megtalálhatja azt ami az Ön számára érdekes lehet.

kereső és eredmény

Pár mondatban rólunk:

Cégünk 14 éve képviseli magát a magyar automatizálás piacán. Ahogy minden sikeres vállalkozásnál, úgy nálunk is elengedhetetlen a folyamatos bővülés, mára két telephely váltást éltünk meg,  melynek köszönhetően hazánk legnagyobb pneumatika raktárkészletével rendelkezünk. Vevőink nagy többségét polcról azonnal, vagy következő munkanapi kézbesítéssel GLS futárszolgálattal
tudjuk kiszolgálni. Folyamatos szakmai képzéssel, az aktuális igények ismeretével igyekszünk vásárlóinknak a legjobb szakmai támogatást nyújtani.

pneu ház gabi1gabi2

gabi4

A továbbiakban folyamatosan bővülő blogunkban bemutatjuk gyártóinkat, hasznos információkat kaphat jelenlegi termékeinkről és újdonságainkról. Bemutatjuk a léghálózatok kiépítésének lehetőségeit a levegő-előkészítéstől a csatlakozásokon át a vezérlésig egészen a komplett pneumatikai rendszerig.

Vélemény, hozzászólás?

Kapcsolatfelvétel

Amennyiben kérdése van, itt felteheti nekünk. Kollégáink hamarosan keresni fogják Önt.