Duo csövek, spirálcsövek és levegőpisztolyok

Poliuretán duo csövek

Hőkezeléssel összeolvasztott duo cső a megszokott poliuretán anyagtulajdonságaival rendelkezik. Könnyű megoldás olyan pneumatikus rendszerek kiépítésénél ahol nincs lehetőség két külön álló cső elvezetésére. Kék fekete színének köszönhetően megkülönböztethető a két ág, mely akár különböző közegek szállítására is alkalmas.

Spirálcsövek

Levegős szerszámok működtetésére, levegőpisztolyok használatára kényelmes megoldás a spirálcső. 2,5m-től 30m-ig érhető el, az ideális kényelmes munkahossz általánosságban a fele a spirálcső teljes hosszának, visszarugózásának köszönhetően kis helyigényű. Hajlékony, ezáltal könnyen tárolható és kezelhető.
A spirálcsövek szereléséhez a védőrugós csatlakozókat ajánljuk, mely meggátolja a csatlakozási pontnál a cső sérülését, megtörését.
A csövek pontos, egyenes vágásához speciális csővágók állnak rendelkezésre.
Léghálózati rendszerek kiépítésénél szükséges lehet a csövek falra, illetve egyéb szerelvényekre való rögzítése, melyhez az „MD” névre hallgató csőrögzítőt ajánljuk, melyet könnyen a kívánt helyre tudunk csavarozni, abba pedig a csövet behelyezni.

Vélemény, hozzászólás?

Kapcsolatfelvétel

Amennyiben kérdése van, itt felteheti nekünk. Kollégáink hamarosan keresni fogják Önt.